[jubileumquiz] Sponsor in de spotlight: Henkes Support Projects

De sponsorblogs tot nu toe heb ik allemaal zelf geschreven, maar aan René Henkes, die zelf spontaan aanbood de quiz te sponsoren met twee door Jeroen van Dorst Models gebouwde miniaturen, heb ik gevraagd of hij zélf een stukje kan schrijven. Niet omdat ik lui ben, maar omdat het voor hem minder werk zou zijn zelf iets te schrijven dan mijn broddelwerk te corrigeren… Bovendien houd ik van zijn stijl! Daarom heeft hij als gastblogger ook zijn eigen categorie hier op de blog: De RTV-Gay. René, take it away!

Sinds 1 februari 2021 ben ik bezig mijn eigen bedrijfje op te starten: Henkes Support Projects, kortweg HSP. Omdat ik in de loop der jaren veel verschillende dingen ben gaan doen binnen de media op projectmatige basis, vond ik het tijd worden om alles eens wat zakelijker aan te gaan pakken. Niet meer alles op vrijwillige basis, maar gewoon bedrijfsmatig. Een hele stap voor iemand die totaal niet zakelijk is ingesteld, maar soms moet je een uitdaging aangaan.
Dus mijn radiowerk, fotografie, redactionele werk, en activiteiten ten behoeve van evenementen komen hier allemaal samen onder 1 bedrijfsnaam. Een van de bedrijfsonderdelen betreft de Facebookpagina “Radio- en Televisievoertuigen / Broadcastvehicles waarmee ik in 2014 van start ben gegaan

Met deze pagina hoopte ik wat liefhebbers te treffen die, net als ik, geïnteresseerd zijn in de voer-, vlieg. en vaartuigen welke gebruikt worden bij het maken van radio- en televisie-uitzendingen op locatie. Die paar liefhebbers waarop ik hoopte, zijn er inmiddels ruim 3200 geworden. Veel volgers zijn afkomstig uit de audiovisuele wereld uit binnen- en buitenland. Maar ook toonaangevende bedrijven, carrosseriebouwers en leveranciers mag ik inmiddels tot mijn trouwe schare fans rekenen. Inmiddels is er zoveel vertrouwen en respect voor mijn pagina, dat er ook regelmatig primeurs te bewonderen zijn.
Wat begon als hobby is inmiddels uitgegroeid tot een redactie van 3 personen. Kortom, van je hobby je werk maken begint steeds vastere vormen aan te nemen. Hoe leuk is dat?

Graag stellen wij als redactie van Radio- en Televisievoertuigen / Broadcastvehicles 2 unieke modellen beschikbaar van de United OB14. Een van Europa’s grootste televisiewagens (3-voudig uitschuifbaar in het echt) maar dan in schaal 1:87 (H0). De oplage is gelimiteerd tot 50 stuks dus met recht een verzamelaarsobject! De Scania trekker is inmiddels vervangen door een Mercedes Benz Actros 4. Je kunt dus kiezen tussen een legend en een legende in wording. Ook deze modellen markeren een begin van iets nieuws: Het op de markt gaan brengen van dit soort voertuigen in diverse schalen.


De prijs die Henkes Support Projects beschikbaar heeft gesteld:

[HSP1] United OB14 met Scania trekker 1:87

[HSP2] United OB14 met Actros trekker 1:87

Zoals de titel al zegt is dit een gesponsorde post, in ruil voor de hierboven genoemde prijzen ten behoeve van de jubileumquiz krijgt Henkes Support Projects onder andere deze post. Lees hem goed, de kans dat een antwoord op één van de vragen hier in staat is natuurlijk groot!

2 Comments

  1. Lucas Ensing 23 april 2021 Reply
    • Alex Miedema 24 april 2021 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *