[jubileumquiz] Sponsor in de spotlight: Truckland


Truckland is volgens eigen zeggen de grootste bedrijfswagendealer van Nederland. Ik heb geen reden daar aan te twijfelen. Ze zijn dealer in onder andere DAF, Tatra, Ginaf, Fiat professional, Maxus en Renders. Naast de 16 vestigingen in Nederland (Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Flevoland) zijn er ook twee vestigingen in Spanje (beide regio Madrid) en één in het Belgische Beerse.

De hoofdvestiging van Truckland vinden we op de Basisweg in Amsterdam. Op dit terrein staan ook diverse Ginaf C-series, een truckmodel die door Ginaf en Truckland samen speciaal voor de Amsterdamse reinigingssector ontwikkeld is. Truckland denk dus wel érg ver mee met haar klanten.

De band tussen DAF en Truckland is erg warm: Truckland is een dochter van de Pallieter Group uit Eindhoven, het investeringsbedrijf van de familie Van Doorne. Onder deze groep vallen nog meer bedrijven, zoals de Pala BMW-dealers, toeleverancier voor de bouw BUVA en Pallieter RENEFF, die zich met meerdere merken op duurzame energie richt.

Mijn eigen contact met Truckland stamt uit de tijd dat ik nog betrokken was bij de Nederlandse truckrace-organisatie. Truckland was, ondanks dat er op dat moment nog geen DAFs meereden, sponsor van het evenement en leverde bij diverse races de safety truck. Hier onder bijvoorbeeld enkele foto’s van de paasraces van 2015.

DAF 95DAF CF85GINAF C3127NMaxus EV80DAF LadyCoxx Ducato X-Low XFDAF LF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6
DAF XF Euro 6

De prijzen die Truckland beschikbaar heeft gesteld:

[TL01] Tatra pakket: kalenderposter, notitieboek (geruit), pen en thermosbeker

[TL02] Truckland paraplu

[TL03] DAF Truckland broodtrommel

[TL04] Model 1:50 DAF XF

[TL05] DAF sporttas (M003866B)

[TL06] DAF shirt L blauw

[TL07] DAF shirt XXL blauw

[TL08] DAF shirt XL grijs

[TL09] DAF toilettas

[TL10] Mopar lamp

[TL11] DAF muts

[TL12] Fiat multitool

[TL13] Truckland kaartspel (2x)

[TL14] Truckland goodybag (oa pen sleutelhanger flesopener en mondkapje) (3x)

[TL15] DAF kalender

Zoals de titel al zegt is dit een gesponsorde post, in ruil voor de hierboven genoemde prijzen ten behoeve van de jubileumquiz krijgt Truckland onder andere deze post. Lees hem goed, de kans dat een antwoord op één van de vragen hier in staat is natuurlijk groot!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *