Vissers Veluwse fotorondjes: als vanouds weer lekker veel foto’s

Erwin Visser: “Zondag weer even de deur uit geweest. Na de werkweek goed beëindigd te hebben gaf de opdrachtgever een me maandag ook vrij want we liepen woensdag al 2 dagen voor op de planning. Vrijdagmiddag waren dat er 3 dus een lekker lang weekend. Vrijdag gezellig bij vrienden in de tuin geland met een potje bier. En zaterdag de auto gewassen om daarna bij andere vrienden bij hun nieuwe huis in de verbouwfase te kijken, Daarna gezellig gegeten en toen was het halve weekend alweer bijna om. Zondag klein rondje gedaan met een best leuke vangst.
Morgen mijn Privé ook maar eens onder het water doorgooien en een stuk rijden aangezien die veel in de hoek staat nu. En als het weer het toe laat ook maar eens een stuk met de Citta toeren en wat onderdelen bestellen om nummer 2 klaar te maken.
Zou bijna zeggen dat na maanden de weg een beetje kwijt geweest te zijn geweest alles weer enigszins normaal begint te lijken.
Aankomende week denk ik wat leveringen van wat Scanias maar dat is nog even op de wat berichtjes wachten 1 staat er in ieder geval al vast ! ”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *