[jubileumquiz] Sponsor in de spotlight: Veldhuizen Wagenbouw


Veldhuizen is een bedrijf wat mij persoonlijk erg aanspreekt. Natuurlijk deels omdat de producten die ze leveren precies in mijn straatje passen, maar ook vanwege hun altijd aanhoudende zoektocht naar twee soorten gaten: gaten in de wet en gaten in de markt. Uit die zoektocht worden de meest fantastische transport-oplossingen geboren. Soms een groot succes, soms blijft het bij één of enkele exemplaren, maar altijd opvallend!

Veldhuizen heeft drie vestigingen: verkoop, verhuur en onderhoud gebeurt in Groenekan, in Loosdrecht is een productie-vestiging en tussen Lichtmis en Zwolle zit een servicepunt voor Hovertracks en BE-opleggers (daar waar Noorderlingen op de A28 altijd hun nek verreken om te kijken wat er nu weer voor speciaals in de tuin staat).

Hieronder een kleine greep uit de producten en mogelijkheden van Veldhuizen van de laatste jaren:
Scania G450Scania G450 (persfoto Veldhuizen).
Scania P370Scania P370 (persfoto Veldhuizen).

Tatra PhoenixTatra Phoenix.
Toyota LandcruiserToyota Landcruiser.
Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.
DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6, persfoto Veldhuizen.
Iveco DailyIveco Daily.
Mercedes-Benz AntosMercedes-Benz Antos.
DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6.
DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6.
Scania G450Scania G450, persfoto Veldhuizen.
HoverTrack 33-44HoverTrack 33-44.
Iveco DailyIveco Daily.
Iveco MassifIveco Massif.
Nissan CabstarNissan Cabstar.
Mitsubishi Fuso CanterMitsubishi Fuso Canter.
Iveco DailyIveco Daily.
DAF LF Euro 6DAF LF Euro 6.VW Crafter 2nd genVW Crafter 2nd gen.Ford TransitFord Transit.HoverTrack luctor 544HoverTrack luctor 544.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.HoverTrack TrakkerHoverTrack Trakker.Iveco DailyIveco Daily.Iveco DailyIveco Daily.Iveco DailyIveco Daily.Iveco EurocargoIveco Eurocargo.Iveco EurocargoIveco Eurocargo.HoverTrack TrakkerHoverTrack Trakker.HoverTrack TrakkerHoverTrack Trakker.HoverTrack TrakkerHoverTrack Trakker.Iveco DailyIveco Daily.Iveco DailyIveco Daily.Veldhuizen opleggerVeldhuizen oplegger.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.DAF LF45DAF LF45.Citroën JumperCitroën Jumper.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6.DAF LF Euro 6DAF LF Euro 6.DAF LF Euro 6DAF LF Euro 6.Iveco DailyIveco Daily.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6, persfoto Veldhuizen.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6.HoverTrack Agri-TrackHoverTrack Agri-Track.HoverTrack CargotrackHoverTrack Cargotrack.HoverTrack onbekend/overigHoverTrack.Veldhuizen P37-4Veldhuizen P37-4.Veldhuizen aanhangwagenVeldhuizen aanhangwagen.Veldhuizen aanhangwagenVeldhuizen aanhangwagen.Veldhuizen P31-2AVeldhuizen P31-2A.Veldhuizen opleggerVeldhuizen oplegger.Veldhuizen opleggerVeldhuizen oplegger.Veldhuizen opleggerVeldhuizen oplegger.Veldhuizen opleggerVeldhuizen oplegger.

De prijzen die Veldhuizen beschikbaar heeft gesteld:

[VW01] Rondleiding bij één van de drie Veldhuizen vestigingen. (Foto Veldhuizen)

Daarnaast draagt Veldhuizen nog €500,- bij aan de verzendkosten van de diverse prijzen, waarvoor ook heel veel dank!

Zoals de titel al zegt is dit een gesponsorde post, in ruil voor de hierboven genoemde bijdrage ten behoeve van de jubileumquiz krijgt Veldhuizen onder andere deze post. Lees hem goed, de kans dat een antwoord op één van de vragen hier in staat is natuurlijk groot!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *