De levens van de 93-BHK-9


De MAN TGX met kenteken 93-BHK-9 begon zijn leven als demotrekker bij MAN-dealer Van Leeuwen. In die hoedanigheid zou hij ook op Transport Compleet 2016 in Gorkum gestaan hebben. Foto van Gjolt de Roos. De eerste eigenaar die er ook echt mee ging werken was dezelfde Gjolt de Roos met zijn ETS.

MAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd gen
Over de laatste wisseling was ik al vaker getipt, maar Pierius van Solkema stuurde ook foto’s mee. De huidige eigenaar is KTF in Harlingen, waar Gjolt hem aan heeft verkocht toen hij terug ging naar één auto.
MAN TGX
Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 553 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *