Een Aebi in Amsterdam

Aebi MT750Als ik in Amsterdam moet zijn, is het eigenlijk vast prik om als ik de A10 op rijdt direct het eerste tankstation even op de parking te kijken, daar staat eigenlijk altijd wel wat leuks. Zo ook de meest recente keer dat ik er was, ik werd blij verrast door deze leuke compacte drie-asser, een Aebi MT750 met Palfinger PK2900 laadkraantje van Road Maintenance Support bv.Aebi MT750
Aebi werd door Van Ginkel Trucks (en daarvoor GINAF Service, hetzelfde bedrijf, maar met een andere naam) vrkocht, als alternatief toen de Bremach niet meer leverbaar was. Dit bedrijf is na haar faillissement overgenomen door Bakker Bedrijfswagens. Daar is Aebi op de site helaas niet meer terug te vinden. Importeur was en is Aebi Schmidt uit Holten, in de volksmond nog steeds NIDO genoemd. In samenwerking met Wim van Breda zijn er drie omgebouwd: twee voor RMS en één voor Ballast Nedam. Versluys uit Bodegraven heeft een standaard 4×4 lopen.
Aebi MT750

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *