Macks en FTF uit het archief van A. Hegeman

Na de He-Tra Ford Transcontinentals volgden er meer mailtjes van A. Hegeman.
“De eerste frontstuur van ons de bovengenoemde Mack omstreeks 1963 voor Hegeman Huissen internationaal transport. De overige Macks waren bij Hegeman Huissen toen allemaal torpedos, zoals later van ons de bijgevoegde Mack ZV. De FTF XV is overigens een Mack diesel! Ook geleverd door Floor in Wijchen. De naam Hegeman werd begin jaren zestig door ons zo gevoerd daar de familie destijds onze hoofd opdrachtgever was. Toen er bij ons meerdere eenheden en opdrachtgevers kwamen, werd begin jaren zeventig de naam He-Tra gevoerd. ” Ook de Ford Transcontinentals bezitten Amerikaanse techniek.

One Response

  1. P Hellinga 5 mei 2021 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *