Vissers Veluwse foto-archief: truckersbal en potje pullen

Erwin Visser: “Deze week was de week van hemelvaart. Na maandag al vrij geweest te zijn geweest zijn mijn collega en ik in Utrecht gestart. We zullen daar de aankomende maand zijn, maar aangezien deze week maar 2 werkdagen telde omdat we vrijdag ook waren. En we feitelijk woensdag al het pand bijna klaar hadden in 2 dagen waar een week voor stond hadden we dus een lang weekend. Normaal altijd enorm drukke weekenden zoals 4 jaar geleden. Er was het S.T.N truckersbal. We mochten met de Bad Bull de gecombineerde truckpull avond rijden. In mijn ogen een van de beste truckavonden ever. De jongens hadden de Bad Bull net op tijd klaar met zijn nieuwe set-up en wat deed hij het monster die avond! De avond bestond uit 1 baan de Ntto sporttrucks en 1 baan de Vtn sporttrucks. Aan het einde van de avond reed de top 3 van beide organisaties tegen elkaar. Mag je eens raden wie er met 2x de hoogste podiumplaats wegging. Wat een avond was dat. Daarna weer teruggegaan naar het truckersbal om even een klein feestje te houden.
Zaterdag brak aan de koffie nog plaatjes gemaakt om tegen 16:00 naar de 2e wedstrijd dat weekend te gaan. Dat was in Geffen wat ook weer goed liep met weer een beker voor de matzwarte straaljager. Na de wedstijd nog wat bijgepraat om naar de ondertussen al een paar uur aan de gang zijnde feestavond. Halverwege na de nacht rondom gelukkig naar huis gegaan en een week een jetlag gehad te hebben van dit super feestweekend. Dit jaar was het rustig. Althans dat dachten we. Er was wel een testdag in de buurt, Maar daar hebben we niks over gehoord. Gelukkig was het wel gezellig met vrienden die aan het verhuizen zijn. Dus vrijdag lekker met de citta on tour geweest en daarna nog even bij Timmerman een sapje gedaan te hebben. Op zaterdag de vrienden van sapjes voorzien voor hun harde werk. Volgende week gaan we ze helpen verhuizen. Maar ik hoop dat het dan beter weer is dan vandaag want die is compleet in het water gevallen dus van foto’s maken. Tevens was mijn camera deze week 4 jaar oud. Normaal schreef ik een camera in zo’n 4 jaar af met zo’n 20000 foto’s per jaar. Mag nu blij zijn als ik er 2000 haal. Het gaat allemaal wel langer mee dat dan weer wel. Nu dus 4 jaar oud en net 43000 foto’s gemaakt in die tijd. Ooit zal er wel weer verandering komen. ”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *