De levens van de 83-BNB-5

Volvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th gen
In het voorjaar van 2019, niet lang na de aflevering van de truck schreef ik al over de aflevering van de Volvo FH 4th gen met kenteken 83-BNB-5. Bouke de Haan reed er destijds als mee als zelfstandig ondernemer in de kleuren van Vrieswijk. Anno 2021 is Bouke af van de tientallen telemarketeers en andere ongemakken die bij het zelfstandig ondernemerschap horen, maar is hij nog wel chauffeur op de door hem zelf samengestelde truck! Hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen? De truck is verkocht aan Van der Meulen Metaal en Bouke is daar in loondienst gegaan. De Volvo staat nu in de kleuren van VSDV, die hem wat mij betreft net zo goed staan als het oude groen!
Volvo FH 4th gen
Volvo FH 4th gen
Update februari 2022: de truck rijdt niet meer voor VSDV, dus het uiterlijk is wederom iets veranderd.
Volvo FH 4th gen

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 557 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *