De Renault AE (eerste generatie Magnum) van binnen bekeken

Renault AE (Magnum 1st gen)In 1990 werd de Renault AE geïntroduceerd. Destijds een revolutie op truckgebied, het was bijvoorbeeld de eerste truck met een vlakke vloer. Magnum was de bijnaam van deze truck, vanaf de tweede generatie werd dit de naam van het type. Als we bij Kleyn Trucks een Renault binnen krijgen is het meestal een T-serie. Heel soms komt er nog een Magnum binnen en eens in de paar jaar een AE. Zo ook nu. Het was al weer meer dan 25 jaar geleden dat ik in een AE had gezeten, dus het werd wel weer eens tijd! Meer foto’s en info over deze truck vind je op de Kleyn site. Voor zover ik weet is deze 520 pk versie uitgerust met een Mack motor!
Renault AE (Magnum 1st gen)Renault AE (Magnum 1st gen)Renault AE (Magnum 1st gen)Renault AE (Magnum 1st gen)Renault AE (Magnum 1st gen)Renault AE (Magnum 1st gen)Renault AE (Magnum 1st gen)Renault AE (Magnum 1st gen)Renault AE (Magnum 1st gen)Renault AE (Magnum 1st gen)Renault AE (Magnum 1st gen)Renault AE (Magnum 1st gen)Renault AE (Magnum 1st gen)

5 Comments

  1. A.Hegeman 21 juni 2021 Reply
  2. Kees van de water 13 juli 2021 Reply
  3. A.Hegeman 23 juli 2021 Reply
  4. Nico Van herten 20 juni 2024 Reply
    • Alex Miedema 20 juni 2024 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *