[video] Faun-Priestman overslagmachine aan den IJssel


Al jaren rijd ik kwijlend over de IJsselbrug in de snelweg bij Zwolle. Daar vlak naast is namelijk een prachtige Faun onderwagen met Priestman overslagkraan te zien. Op zaterdag 22 juni 2019, onderweg naar de open dag van Jan Bakker, was er dan eindelijk eens de mogelijkhied hem eens van dichterbij te bekijken. Net op tijd, want niet veel later zou hij vervangen worden door een veel normalere overslagkraan. Faun onbekend/overigFaun onbekend/overigFaun onbekend/overigFaun onbekend/overigFaun onbekend/overigFaun onbekend/overigFaun onbekend/overigFaun onbekend/overigFaun onbekend/overigFaun onbekend/overigFaun onbekend/overigFaun onbekend/overigFaun onbekend/overigFaun onbekend/overigSennebogen 835 MOp dezelfde loswal staat ook deze ‘iets’ modernere Sennebogen 835 E.

One Response

  1. JR de Vreeze 24 juni 2021 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *