Prins doet dual fuel met een Freightliner

Freightliner onbekend/overig
Toen Wiljan Derks, dé Amerikaanse truck kenner van Nederland, hoorde dat ik gisteren in regio Eindhoven zou zijn, gaf hij me direct enkele tips. Eén daarvan was om even bij Prins te kijken, daar zouden een Kamaz en een Freightliner moeten zijn. Helaas was de Kamaz nergens te bekennen maar de Freightliner was de korte omweg ook waard!
Freightliner onbekend/overig
Wiljan over Prins en de truck in kwestie: “Prins autogas bouwt al jaren gastanks, voorheen Vialle autogas. Inmiddels testen ze voor de USA met lng, lpg en andere toepassingen met deze Freightliner. Voor Europa doen ze dat met diverse Europese trucks en voor het oosten met Kamaz en russische trucks. Ook bij constructie voertuigen zoals bulldozers wordt de technologie toegepast.” Wiljan, bedankt voor de tip en informatie!
Freightliner onbekend/overigFreightliner onbekend/overigFreightliner onbekend/overigFreightliner onbekend/overigFreightliner onbekend/overig

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *