Psssst! Niks vertellen over deze Atego met Titan vee-oplegger!

Mercedes-Benz Atego MP3
Rare titel? Ja! Maar het lijkt bijna zo te zijn. Ik wás van plan een mooi uitgebreid artikel te maken over deze Mercedes-Benz Atego MP3 met Titan Jelsum DL70 oplegger. Maar bij de research kwam ik nogal wat hobbels tegen. Enige wat me nu duidelijk is, is dat het span niet meer van de eerste eigenaar is… LVS, waar hij op het terrein stond: geen idee. Wensink: geen idee. Titan in Jelsum: “Deze oplegger hebben wij geleverd met een plywood opbouw. Toen een gesloten opbouw, nu zie ik dat deze is omgebouwd”. Nou ja, dat is al iets! Diverse facebookgroepen voor veerijders: geen idee. En nu komen in de reacties waarschijnlijk wél mensen die ergens van af weten. Dus ik zou zeggen, als je meer wilt weten, scroll naar beneden, dan houd ik het voor dit voertuig wel bij foto’s…
Mercedes-Benz Atego MP3Titan Jelsum DL70Mercedes-Benz Atego MP3Titan Jelsum DL70Titan Jelsum DL70Mercedes-Benz Atego MP3Titan Jelsum DL70

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *