De eXtreme Volvo FH rijdt nu rond Roden

Volvo FH 3rd gen
Onlangs kwam ik de eXtreme Volvo FH in Fryslân op Nederlands kenteken tegen. Een paar dagen daarna stuurde Jakob Hulshoff me de tip dat hij de truck in Roden had zien staan. Het toeval was dat we daar in de buurt waren en we nog geen half uur later in Roden zouden zijn. Kleine moeite dus!
Volvo FH 3rd gen
De truck was in 2010 ‘gepimpt’ door de toenmalige Truckstar redactie. Het is niet ieders smaak, maar het maakt wel de tongen los! Hij werd aan het publiek getoond op het Truckstar Festival in Assen, waarna hij een eerste werkzame leven in Frankrijk kreeg. Nu is hij dus weer terug in Nederland en ook op Nederlands kenteken! JM Trucking in Roden is de gelukkige nieuwe eigenaar. Met dank aan Joost Ooms voor de aanvullende informatie!
Volvo FH 3rd gen
Volvo FH 3rd genVolvo FH 3rd genVolvo FH 3rd genVolvo FH 3rd genVolvo FH 3rd genVolvo FH 3rd genVolvo FH 3rd genVolvo FH 3rd genVolvo FH 3rd gen

One Response

  1. Ron Beukers 7 juli 2021 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *