Alfa Laval Farm Center European information service

A. Hegeman stuurde weer een mooie gastblog in.

Alfa Laval gaf de opdracht onderstaande oplegger op te halen in Zweden om in Europa de dealers en klanten van de laatste innovaties (circa 1978/80) te voorzien. De oplegger verbleef bij een desbetreffend Alfa Laval agentschap-dealer waar de verkopers aldaar de eerste dagen over het nodige goed op de hoogte werden gebracht, door Alfa Laval know how technicians. Dit was om de band met de dealers- verkopers cq. de klanten te verstevigen. Meestal stond de oplegger vier tot vijf dagen bij een Alfa Laval verkoopvestiging. Boeren en dergelijken die werkten in deze branche, en woonachtig in de omgeving, werden op andere dagen uitgenodigd en zo op de hoogte gebracht door Alfa Laval Farm Center Information Service. De manier in deze branche om zo de concurrentie voor te blijven…

Tekst en foto’s A. Hegeman.

2 Comments

  1. Rene 14 juli 2021 Reply
  2. Johan 19 juli 2021 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *