De Scania P410 Toplines van Zandbergen

Scania P410Eerder dit jaar had trucktransporteur Zandbergen enkele trucktransporters nodig. Een nieuwe opbouwen kost nogal wat tijd, dus kocht men twee Scania P410s die voorheen bij een buitenlandse firma trucks getransporteerd hadden. Maar de chauffeurs krijgen bij Zandbergen meer ruimte dan hun voorgangers: de beide trucks werden met een Topline dak uitgerust! Zo is een vrij uniek tweetal ontstaan. Doordat Zandbergen regelmatig bij mijn werkgever Kleyn komt (vanochtend alleen al minstens 5 stuks die mooie spullen kwamen lossen!) heb ik ze inmiddels beide op de foto. Baas auto’s!
Scania P410Scania P410Scania P410Scania P410Scania P410Scania P410Scania P410Scania P410Scania P410Scania P410

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *