Harry knijpt m met een nieuwe MAN TGS bij Spaansen


Na een tijdje tetris spelen in de garage, is de nieuwe knijperauto van Spaansen opgebouwd. Het had nogal wat voeten in de aarde, want de bak kiept zowel achterover, als over de zijkant. Voor vrachten die niet gekiept kunnen worden, is een 16-tons kraan aanwezig. En alsof dat nog niet genoeg mogelijkheden zijn, is de auto ook voorbereid om van de winter zout te strooien.

Chauffeur Harry heeft als fan een binding met Bruce Springsteen, en koos een nummer uit zijn rijke repertoire. The ties that bind staat niet alleen voor zijn relatie thuis, het sluit ook mooi aan bij het motto van Spaansen: Verbinding Is Ons Succes. En tijdens het laden van bigbags worden er ties gebruikt om de zakken te binden en ze zo gemakkelijk in de bak te hijsen.

De aanhanger, die liefkozend caravan word genoemd, gaat eerdaags ook nog eens opgeknapt worden, zodat het hele spul er weer knap bij staat.

De vorige knijperauto is na 13 jaar en 935.000 kilometer met pensioen gegaan. 11 jaar lang heeft Harry ermee rond gereden. Of de ties sterk genoeg zijn om hem ook zo lang aan deze auto te binden, zal de tijd uitwijzen.Tekst: Martha de Boer.
Foto’s: Martha de Boer en Ryan.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *