Mercedes-Benz Wensink Leeuwarden is verhuisd naar de Icarusweg


Op 5 juli 2021 is Wensink Leeuwarden verhuisd vanaf de Lorenzkade naar de Icarusweg. Waar andere truckdealers de afgelopen jaren juist vanaf de Hemrik naar industrieterrein West verhuisden, kiest Wensink voor de weg de andere kant op. Maar ik snap dat wel, de Lorenzkade was soms toch wat krap, op de Icarusweg hebben zowel de trucks, busjes als de personenwagens lekker de ruimte. Bovendien is de andere vestiging van Wensink, waar Ford, Citroën en KIA worden verkocht, nu direct naast de deur.

Het pand en terrein op de Icarusweg zal menigeen bekend voor komen: vroeger was hier het Dieselmotorenbedrijf (wat later Cosmo werd) gevestigd. De laatste jaren huurde ambulancebouwer Visser het pand, onder andere voor haar service-afdeling. Nu Visser naar haar nieuwbouw is verhuisd, kwam dit pand vrij. Het is in recordtempo omgebouwd naar een Wensink-vesting die het merk Mercedes meer dan waard is. Heel veel werkplezier op de nieuwe plek toegewenst aan alle medewerkers!

Mercedes-Benz Sprinter
Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP4De Wensink vestiging 50 meter verderop, met dealerschappen van Citroën, KIA en Ford.
Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4
Op de Lorenzkade zijn nog steeds voldoende Mercedessen op het terrein te vinden. Het pand was al ingesloten door buurman Borgesius, deze parkeert nu een deel van haar trucks op deze plek.
Mercedes-Benz Actros MP3
Mercedes-Benz Actros MP4

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *