De rolstoel-caddy van Taxi Koopmans

VW Caddy
Toen ik bij het prijzen van de jubileumquiz bezorgen bij Wietze Koopmans in Jubbega aan kwam, was hij net bezig deze VW Caddy van Taxi Koopmans naar buiten te rijden. Je zou het van de buitenkant niet zeggen, maar het is een vierpersoons rolstoelbus! Achterin kan een rolstoel via de lange ramp gemakkelijk naar binnen rijden. Tussen de chauffeur/bijrijder en rolstoel is zelfs nog ruimte voor een complete zitrij, gemakkelijk bereikbaar via een schuifdeur. Zo kan iemand met rolstoel samen met de rest van het gezin in de taxi naar de plek va bestemming, zonder dat je direct een grote Spriter, Crafter of Daily nodig hebt. Mooi systeem!
VW CaddyVW CaddyVW CaddyVW CaddyVW Caddy

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *