De eerste nieuwe Actros bakwagen voor Borgesius

Mercedes-Benz Actros MP5
Na een aantal trekkers van de nieuwste generatie Actros, met camera’s in plaats van spiegels, heeft Bart Stobbe namens Wensink Leeuwarden gisteren (vrijdag 6 augustus 2021) de eerste Mercedes-Benz Actros MP5 bakwagen afgeleverd aan Borgesius uit Leeuwarden. De truck is uitgerust met Heiwo laadbak en Bär laadklep. Onder de cabine zit de 8 liter motor in 300 pk uitvoering. Veel veilige kilometers toegewenst! Maar dat moet vast lukken met de Side Guard Assist, ABA5 en PPC. Borgesius zoekt overigens nog chauffeurs, tipje voor wie graag ’s nachts met brood rijdt.
Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *