[video] Schroot laden in het binnenland van Suriname

Hierbij een aantal foto’s van een klus welke ik (Twahier Rostamkhan, red.) moest uitvoeren in het binnenland van Suriname.

Ik was ingehuurd als chauffeur op de DAF 75.240 4×4 om voor een goudbedrijf transporten uitte voeren, hoofdzakelijk van oud ijzer. Het oud ijzer was meer hun eigen oude machines welke ze hadden staan en opgeruimd wilden hebben. Met branders werden hele graafmachines en tractoren in stukken gesneden en opgeladen.

Daarnaast had ik vanuit Paramaribo ook nog spullen meegenomen welke op de kleine boten moest worden geladen om dieper het bos binnen te gaan waar er geen wegen zijn waar voertuigen naar binnen kunnen.

Daar moet de truck dus ook in het water gaan staan om te kunnen laden en lossen makkelijker te maken.

Tekst en foto’s Twahier Rostamkhan

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *