[video] de Colani van Media Markt


Augustus 2019 bezocht ik Technik Museum Speyer weer eens. Tot mijn grote vreugde waren er ook enkele nieuwe interessante voertuigen opgenomen in de expositie, zoals bijvoorbeeld deze Colani truck van Media Markt. Over Colani heb ik al vaker geblogd, dus ik neem aan dat die eigenlijk geen verdere introductie meer nodig heeft. Gaan we dus meteen maar door met de foto’s! Colani showtruckColani showtruckColani showtruckColani showtruckColani showtruckColani showtruckColani showtruckColani showtruckColani showtruckColani showtruck

In september 2020 zijn de stickers er af, staat de trailer op de parkeerplaats onder een laag mos en de trekker heeft in het museum de plek van een Chinese truck ingenomen.
Colani showtruckColani showtruckColani showtruckColani showtruckColani showtruck

One Response

  1. asad 5 september 2021 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *