[video] Love is in the aiR: de liefde vieren met een rallytruck


Als ik voor een feest uit wordt genodigd zeg ik 99 van de 100 keer ‘nee’. Maar toen Robert Baarda, met wie ik rallytrucks.nl bestier, vroeg of mijn vrouw en ik bij het tweede lustrumfeest om de relatie met zijn Linda te vieren (onder de noemer Love is in the aiR) wilden zijn, kon ik geen nee zeggen. Robert was immers de enige van mijn vrienden die op is komen dagen bij ons huwelijksfeest. Nu was dat feest bij mijn schoonvader (in Zuid-Duitsland), zo was dit feest bij de schoonouders van Robert. Laten die nu achter het mechanisatiebedrijf wat ze vroeger bestierden een geweldig terrein hebben wat perfect is voor feestjes. Als verrassing voor de bezoekers had Robert de Dust Warriors, het rallyteam van William van Groningen (die een paar maanden terug de Breslau rally nog won) geregeld, waar iedereen die dat wilde mee mocht rijden! Alexander Koot reed en Jerry Leeflang assisteerde.

Tante Tortilla verzorgde decatering. Glutenvrij, bijna alles veganistisch en helemaal alles ONTZETTEND LEKKER! En Bolle Bertha, de DAF 900, blijft geweldig.

Veldhuizen mobiel podium voor de band.


Herinneringen aan het feest van vijf jaar geleden.


Het prachtige paar.


Henk kwam toevallig voorbij.


Terwijl de Dakar-mannen even pauze hielden mochten mijn vrouw en ik de Pussywagon even uitlaten op het terrein.


Genoeg plek over het hele terrein om tussen de drukte door even op te laden. Sowieso geweldige sfeer, niets moet en alles mag (zolang je niemand schaadt uiteraard).


Als je er dan toch bent, ik moest even kijken wat Mechanisatiebedrijf Evenhuis in Giethoorn te bieden heeft.


Hanna, mijn lieftallige echtgenote, maakte ook een aantal foto’s, met name op het moment dat mijn camera al lang en breed weer in de auto lag.


Robert, Linda en alle anderen: BEDANKT!!!!!! Normaal heb ik een hekel aan feestjes, maar dit was simpelweg geweldig. Over vijfjaar weer?

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *