Puike portaalarmwagen voor Visser ATR

Volvo FM 5th gen
Onlangs heeft LVS vanuit haar Leeuwarder vestiging deze Volvo FM 5th gen afgeleverd aan Visser uit Harlingen. De VDL opbouw is door Rondaan verzorgd. De portaalarmwagen is onder andere voorzien van een afnetsysteem en afstandbediening.
Volvo FM 5th gen
De levering komt voort uit een raamcontract dat Rondaan eerder dit jaar afsloot met GP Groot, het moederbedrijf van Visser (en onder andere ook de NNRD). Er zullen de komende tijd nog meer portaalarmwagens, haakarmsystemen en RAF aanhangwagens geleverd worden.
Volvo FM 5th gen
Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst met dit prachtige truckje!
Volvo FM 5th gen

Volvo FM 5th gen

Volvo FM 5th gen

Volvo FM 5th gen

Volvo FM 5th gen

Volvo FM 5th gen

Volvo FM 5th gen

Volvo FM 5th gen

Volvo FM 5th gen

Volvo FM 5th gen

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *