[video] met Suzuki 4×4 Friesland in klap-Bant


Vandaag (zondag 3 oktober 2021) waren we met de Suzuki 4×4 Friesland club te gast bij de zandput van Van der Wiel bij Bant, langs de A6. Het eindigde voor ons (niet in een Suzuki maar in onze Pussywagon, een Subaru Impreza Plus, die kan ook in de lage gearing) wat eerder dan verwacht met een klapband, maar hebben we dat ook eens meegemaakt. Het was weer erg leuk, veel dank aan de organisatie en de vele helpende handen bij het wiel wisselen! (De foto’s staan niet in chronologische volgorde, dus het is niet dat Scott drie keer terug het water in is geduwd of zo…)
Suzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiLand Rover DiscoverySuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki onbekend/overigSuzuki SamuraiMercedes-Benz E-klasseSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiGMC VanduraMitsubishi L200Volvo ShovelSuzuki onbekend/overigToyota LandcruiserSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki Samurai
Subaru ImprezaSubaru ImprezaSubaru ImprezaSubaru ImprezaSubaru ImprezaSubaru ImprezaSubaru ImprezaSubaru ImprezaSubaru ImprezaSubaru ImprezaSubaru ImprezaSubaru ImprezaSubaru ImprezaSubaru ImprezaSubaru ImprezaSubaru ImprezaSubaru ImprezaSubaru ImprezaSubaru ImprezaSubaru ImprezaSubaru ImprezaSubaru ImprezaSubaru ImprezaSubaru ImprezaSubaru ImprezaSubaru ImprezaSubaru Impreza
En weer schoon, nieuwe band ligt al klaar bij Laas Douma, op naar de volgende!

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *