Maistrucks: Steyr, Magirus en GINAF – Arnold Tamminga


Arnold Tamminga: “Zaterdag 25 september 2021 op weg naar Den Bosch, kwamen we (mijn vrouw en ik) ter hoogte van Sint-Michelsgestel deze Steyr van Jennissen uit Den Dungen tegen die zijn beste wielen voor zet in de maisoogst. Gelukkig reed hij over de parallelbaan van de N617, zodat we hem konden inhalen en verderop even konden stoppen in de berm om hem iets beter op de foto te zetten. Omdat er in de maisoogst veel meer van deze oude strijders (teruggekeurd en wel) worden ingezet, nog even in mijn archiefje gekeken. Deze Steyr heb ik in 2016 ook eens op de foto gezet (toen in tegengestelde richting) en in 2017 heb ik nog een Magirus van Gebr. van Rijbroek uit Eerde op de foto gezet.”


“Mijn vrouw Martina heeft bijgevoegde foto gemaakt bij Van Berkel van hun GINAF X3335 maistruck. Ze had geluk, hij was even ‘op de zaak’ om van chauffeur te wisselen en dan weer door.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *