De Rodi-DAF XF105 van Peter Vajs van binnen bekeken

Toen ik op 24 september 2021 van west- naar oost-Slowakije reed, stond ik bij de eerste stop bij een prachtig gespoten DAF XF105 op de parking. Terwijl ik foto’s maakte kwam de (overigens bijzonder vriendelijke) eigenaar Peter Vajs aangelopen. Allereerst verontschuldigde hij zich voor enkele in Roemenië opgelopen beschadigingen, daarna vroeg hij of ik de binnenkant ook wilde zien. Natuurlijk! Groot was de verrassing dat bij het openzwieren van de deur ineens de naam van mijn vrienden van Rodi Truckpecials uit Blokzijl tevoorschijn kwam! Een op en top Nederlands product dus, met Slowaaks spuitwerk en een terecht trotse Slowaakse chauffeur-eigenaar.
DAF XF105DAF XF105DAF XF105DAF XF105DAF XF105DAF XF105DAF XF105DAF XF105
DAF XF105
Update van Roelof Kruithof (Rodi): “Leuk om weer te zien 👍🏼👌🏼 Alleen ik heb hem niet bekleed van binnen,
Hij wilde perse stoelhoekjes met mijn bedrijfsnaam erop. Hij kwam vaak langs om accessoires op te halen. Heb toen in die tijd wel een lichtbak erop gebouwd alleen zoals foto weet ik niet waar die nu gebleven is.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *