Friese oldtimertruckers weer samen op pad

Op zaterdag 16 oktober was er weer een Friese vriendenclub met oldtimertrucks op pad door Fryslân. Ik was als fotograaf uitgenodigd, maar kon er helaas niet bij zijn. Wietze Koopmans kon het hele gebeuren gelukkig wél mooi vastleggen, zoals jullie in deze blog kunnen zien. Dank voor de prachtige foto’s Wietze!

Jan Westra: “Goedemorgen we zijn zaterdag rondd 10:00 bij Transportbedrijf de Boer in Tijnje. We vertrekken rond 11:00 uur Route via Gorredijk, Jubbega richting Olderberkoop via Tjongervallei, Heerenveen, Rottum, Oosterzee, richting Spannenburg, Sloten, Oude en Nieuwemirdum, linksaf richting IJsselmeer, route langs het IJsselmeer maken we ergens een stop, Koudum, Workum, Bolsward ,Joure, Terhorne, Akkrum weer via Oldeboorn naar Tijnje. Hier brengen we ca 16.00 uur een bezoek aan het Opel museum en daarna eten stampot buffet bij Overwijk.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *