De levens van de 56-BRV-8 – Pierius van Solkema & Frank Steckemetz


Pierius van Solkema: “Deze week maakte ik een foto van deze combinatie . Die blijkt nu van Stienstra van der Wal uit IJlst te zijn met het plaatsen van een foto op de site zware autokranen wordt het verhaal nog duidelijker met een reactie van Frank Steckemetz dat de truck geïmporteerd is uit Denemarken met de volgende tekst die bijgevoegd is . Oude van Niels Buhl Denemarken Niels Buhl – VST Vamdrup Special Transport – TKS Tonnys Kran Service – Kran-Kompagniet – Henrik Andersen – Nederland .”

Update: Harm Adams stuurde een foto van bij de eerste eigenaar.

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 566 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *