Introductie nieuwe Renault Trucks bij Harbers Barneveld

Een paar weken geleden kwam de melding dat er op 13 november 2021 bij Harbers Barneveld een open dag zou zijn ter introductie van de nieuwe Renault T Evo en de D Z.E. Zoals altijd was het goed geregeld met eten en drinken en stonden hiervoor demo’s klaar om ervaringen op te doen. Hier werd gretig gebruik van gemaakt en de reacties waren lovend. Het was een dag met een mooie doorloop. Waarvan er nog twijfel was om het door te laten gaan vanwege de aangescherpte regels afgelopen vrijdag. Dinsdag was er een klap op gegeven om het door te laten gaan. Gezien de gespreide doorloop kon er binnen de regels weer een mooie dag van gemaakt worden. Zoals we van Harbers gewend zijn stond er weer een mooie line up aan geleverde Renaults waarvan mijn (Erwin Visser, red.) voorkeur uitging naar de als nieuwe Renault AE 385 van JB Trading. Harbers bedankt voor weer een gezellige mooie dag.


Tekst en foto’s Erwin Visser.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *