Troeven die een professioneel transportbedrijf kenmerken

MARATHON International| Een logistieke partner waar u kunt op rekenen voor transport en expeditie in 23 Europese landen.


Praktijkervaring van het bedrijf
Het belangrijkste kenmerk om naar uit te kijken bij het kiezen van een transportbedrijf is de ervaring van het bedrijf. Zoals in alle sectoren weegt ervaring in het vak het meeste door, wat logisch is. Een bedrijf dat kersvers op de markt komt heeft namelijk de ervaring (nog) niet om bepaalde situaties snel, efficiënt en professioneel te benaderen. Iedereen kan voor tien minuten het roer van een schip vasthouden, maar het is een ware kapitein die het schip ook uit een verwoestende storm kan sluizen. Lang dienstverband toont aan dat het bedrijf goed werk heeft verricht voor zijn klanten, terwijl een voortdurend stijgende reputatie zoals die van Marathon International getuigt van de kwaliteitszorg die het bedrijf levert.

Uitstekende communicatie
Ondernemingen zoals Marathon International weten hoe essentieel communicatie is en benadrukken het belang van ervan om een goede en succesvolle klantrelatie mogelijk te maken. Ze vullen de behoeften en eisen van de klant probleemloos in. Een professionele logistieke dienstverlener als Marathon International communiceert dan ook niet het obstakel of probleem dat zich voor heeft gedaan, maar weet meteen de oplossing of aanpassing aan te geven.

Flexibiliteit
Een goed transportbedrijf biedt maatwerk dat voldoet aan de unieke eisen van de klant. Sterker nog, zelfs als dat plan nog aangepast moet worden terwijl alles al in werking is gezet, is dat voor een bedrijf zoals Marathon International geen enkel probleem. Veranderingen kun je bijstellen, gepaard aan de veranderende bedrijfsomgeving met kwaliteit en veiligheidsnormen van de bovenste plank.


Kennis van technologie
Hoogwaardige transportbedrijven zoals Marathon International zijn de concurrent altijd een stapje voor. Ze maken handig gebruik van de modernste telematicasystemen en integreren met WMS/TMS-systemen om een constante GPS-monotering te garanderen. Verzendprocessen automatiseren, resultaten bijhouden, effectief orderbeheer bieden via hun goed uitgeruste systemen en ook fouten opvangen, wat in de praktijk eigenlijk bovenaan ons lijstje mag staan.

Tarieven
De allerbeste transportbedrijven stellen geen vaste prijs voor alle concepten op. MARATHON International biedt in plaats daarvan wisselende tarieven, afhankelijk van de verschuivende behoeften van de klanten. Dit soort bedrijven helpt bij het meest kosteneffectieve beheer van de bevoorradingsoperaties die met de hoogste kwaliteitsnormen uitgevoerd wordt door professioneel, en getrainde werknemers.

24/7 Orderafhandeling
Wie voor Marathon International Logistics kiest, kiest voor een logistieke dienstverlener die 24/7 paraat staat voor internationaal transport tot in de puntjes te verzorgen met hoge flexibiliteit. Ook uitvoeringen van ongebruikelijke opdrachten, inclusief ADR, gevaarlijke goederen en diensten die met een mobiele vorkheftruck uitgevoerd moeten worden. Zeven dagen op zeven, 365 dagen per jaar.
Aldus zijn dit, zoals je ziet, enkele van de belangrijkste en effectieve kenmerken waar je naar moet zoeken als je van plan bent een transportbedrijf in te huren. Door deze eigenschappen steeds voor ogen te houden, zal het voor jou eenvoudiger worden om de diensten van een goed gereputeerd en ervaren transportbedrijf te krijgen, en dat ook nog helemaal binnen je budget.

Dit is een gesponsord artikel, tekst en beeldmateriaal door MARATHON.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *