[review] Special Trucks en Zwaar Transport 2021 van Rob Dragt

Ik (Martijn Manrho red.) zou lui kunnen zijn en dit boek kunnen reviewen met de tekst: kopen. Zou je kunnen doen en ook moeten doen want dit boek is een dikke aanrader. Dus als je dat wilde weten, ga je nu naar de boekhandel en bestel je dit boek want daar doe je jezelf en de auteur, Rob Dragt, een groot plezier mee. Of je koopt het voor een ander want ik ben geen boekoloog maar ik ben er vrij zeker van dat dit het ideale cadeau voor onder de kerstboom is voor iedereen die ook maar iets met vrachtwagens en transport heeft.

Zoals in alle voorgaande boeken van Rob is het boek voorzien van tal van prachtige foto’s uit heden verleden. Het boek is opgedeeld in duidelijke hoofdstukken waarin Rob dieper ingaat op een bedrijf of een transportsoort.

Een kleine greep uit de onderwerpen van dit jaar:
– Torpedo bergingstrucks.
– Autobussen op transport.
– Bedrijfsprofielen van onder meer Bergnet en Veldhuizen wagenbouw.
– Zwaargewichten van Faun.

Echt, zoals altijd teveel om op te noemen en voor elk wat wils.

Bestellen kan bij je lokale boekhandel of via: Transportboek.nl

Auteur: Rob Dragt.
Titel: Special Trucks & Special Transport 2021 Vroeger en Nu.
Prijs op moment van publicatie: 26 euro.

Reviewexemplaar van het boek is mij ter beschikking gesteld maar zonder voorwaarden. Waarvoor hartelijk dank.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *