De nieuwe Volvo FH5 van De Korrel uit Barneveld – Erwin Visser


Erwin Visser: “Van de week krijg ik een berichtje van Jarno of ik nog tijd en zin had om zijn paar maanden terug geleverde Volvo Fh500 I-save op de foto te zetten. De afspraak stond al een tijdje maar het kwam afgelopen zaterdag mooi uit aangezien hij terugkwam van een ritje Duitsland. ’s Ochtends was de auto al gewassen en rond 9:00 zijn we even naar een paar plekken in de omgeving geweest van de Korrel in Barneveld waar het bedrijf gelokaliseerd is.
Een goed uur verder met mooie foto’s en een bakje koffie zijn we samen weer verdergegaan met onze bezigheden.
De Volvo had ik alleen nog bij Harbers op de foto gehad en nog niet af op de foto gehad in de tussentijd. Mede dat deze auto altijd thuis staat en niet bij het bedrijf. Dus het was mooi te combineren zo. Jarno bedankt voor je berichtje van de week en de tijd.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *