Observaties van Anne de Boer: november en december 2021

Ook de afgelopen maanden heeft Anne de Boer weer de nodige leuke dingen voor de lens gekregen.

Één van de DAF demo’s was even op bezoek bij Anne zijn buurman, Tiltrans.

“Voor zover ik mij nog kan herinneren was het ongeveer 2010 op lijn 72? Ik stopte de bus (met passagiers), maakte een foto, stapte weer in, kroop achter het stuur en reed weer verder.”“Deze MAN van de Bergumer Beton Centrale van Noppert Beton uit Sumar gaat een tweede leven leiden in Nigeria. Vrijdag 3 december 2021 vertrok, samen met nog een paar oudjes, het transport vanaf Broersma Trading Sumar richting België. Ingescheept te Antwerpen is de bestemming Port of Lagos in de Federale Republiek Nigeria (Afrika). Daar ziet men er nog wel brood in blijkbaar.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *