Berlikumer bakjesmobiel: Scania P320 voor Sneek Recycling

Scania P320
Berlikumer ondernemers Rinsma en Rondaan hebben hun handen weer eens ineen geslagen, met zoals bij hun gebruikelijk weer een prachtig eindresultaat: deze Scania P320 voor Sneek Recycling. Rondaan heeft het Scania-chassis voorzien van een een VDL P14 portaalsysteem. Dit systeem is onder andere voorzien van radiografische afstandsbediening en een afnetsysteem. Door gebruik te maken van een afnetsysteem op de truck hoeft de chauffeur niet meer op de laadbak te klimmen om een net over de container te trekken, naast dat dit veiliger is kan er zo ook sneller worden gewerkt. Veel veilige en winstgevende kilometers met deze schoonheid toegewenst!
Scania P320Scania P320Scania P320Scania P320Scania P320

3 Comments

  1. Johannes de Jong 29 januari 2022 Reply
    • Alex Miedema 30 januari 2022 Reply
  2. Johannes de Jong 3 februari 2022 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *