Terug naar 2008: mijn allereerste IAA

Op 29 september 2008 bezocht ik voor de eerste keer de IAA in Hannover. Het was zeker niet de laatste keer, hierna heb ik geen enkele editie meer gemist! Wat is daar altijd veel te zien. Mijn eerste impressie toen: “Het was vandaag erg vermoeiend, maar ook ERG leuk. In de eerste plek natuurlijk een leuke club mensen waar we mee op stap waren. En in de tweede plek vanwege de leuke dingen die we hebben gezien. Duitse LZV’s, veel hulpverleningsvoertuigen, veel oldtimers, bussen uit alle windstreken, Chinese en Turkse trucks, en nog veel, veel veel meer. ­čśÇ “
Kamag WieselKamag Wiesel.Kamag WieselKamag Wiesel.Unimog U4000Unimog U4000.MAN TGAMAN TGA.Iveco StralisIveco Stralis.MAN TGL 1st genMAN TGL 1st genMAN TGL 1st gen.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3.Isuzu N-serieIsuzu N-serie.Scania R420Scania R420.Iveco EurocargoIveco Eurocargo.Volvo FH 3rd genVolvo FH 3rd gen.Ruthmann opleggerRuthmann opleggerRuthmann oplegger.Mitsubishi Fuso CanterMitsubishi Fuso Canter.Scania G-serieScania G-serie.Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2.Kamag WieselKamag Wiesel.MAN Lions CityMAN Lions City.MAN TGL 1st genMAN TGL 1st gen.Hummer H1Hummer H1.Iveco StralisIveco Stralis.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3.Kenworth K100Kenworth K100.PM laadkraanPM laadkraan.MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen.Terberg terminaltrekkerTerberg terminaltrekker.Terberg terminaltrekkerTerberg terminaltrekker.Terberg terminaltrekkerTerberg terminaltrekker.Ford TransitFord Transit.Isuzu D-MaxIsuzu D-MaxIsuzu D-MaxIsuzu D-Max.Suzuki JimnySuzuki JimnySuzuki Jimny.VW VolksbusVW VolksbusVW VolksbusVW Volksbus.VW ConstellationVW ConstellationVW ConstellationVW Constellation.MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen.MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen.Neoplan touringcarNeoplan touringcar.MAN TGM 1st genMAN TGM 1st gen.MAN TGM 2nd genMAN TGM 2nd gen.MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen.MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen.

Timberjack.
Multicar FumoMulticar FumoMulticar Fumo.Multicar FumoMulticar Fumo.Multicar FumoMulticar Fumo.Ausa onbekend/overigAusa.Ausa onbekend/overigAusa.Dinkel aanhangwagenDinkel aanhangwagen.Legras opleggerLegras oplegger.Moffett meeneemheftruckMoffett meeneemheftruck.MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen.Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2.Volvo FH16 2nd genVolvo FH16 2nd gen.MAN TGL 1st genMAN TGL 1st gen.Carnehl opleggerCarnehl oplegger.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3.Mercedes-Benz Axor MP3Mercedes-Benz Axor MP3.Unimog onbekendUnimog.Volvo FH16 2nd genVolvo FH16 2nd gen.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3.GINAF X5450-SGINAF X5450-S.Iveco TrakkerIveco Trakker.Renault Premium 2nd genRenault Premium 2nd gen.


Daimler Motor-LastwagenDaimler Motor-Lastwagen.
Volvo F88Volvo F88.
Mercedes-Benz LPMercedes-Benz LP.
Neoplan lijnbusNeoplan.
Volvo N88Volvo N88.
Hanomag-Henschel F221Hanomag-Henschel F221.Goliath onbekend/overigGoliath.
Piaggio Ape CarPiaggio Ape Car.
Volvo N12Volvo N12.
Scania T142Scania T142.
Hanomag onbekend/overigHanomag.
Kaelble onbekend/overigKaelble.
Mercedes-Benz LPMercedes-Benz LP.
Mercedes-Benz LPMercedes-Benz LP.
Langendorf opleggerLangendorf.
Henschel onbekend/overigHenschel.
Kaelble onbekend/overigKaelble.
Magirus Deutz RundhauberMagirus Deutz Rundhauber.
Mercedes-Benz overig/onbekendMercedes-Benz.
IFA W50IFA W50.
B├╝ssing onbekend/overigB├╝ssing.
Unimog 435Unimog 435.
Langendorf aanhangwagenLangendorf aanhangwagen.Mercedes-Benz overig/onbekendMercedes-Benz.Scania 140Scania 140.Mercedes-Benz L408Mercedes-Benz L408.Unimog 435Unimog 435.Scania-Vabis L76Scania-Vabis L76.Unimog 435Unimog 435.Citro├źn HYCitro├źn HY.Unimog 435Unimog 435.Unimog onbekend/overigUnimog.Ackermann-Fruehauf onbekend/overigAckermann-Fruehauf.Magirus Deutz Eckhauber 3rd genMagirus Deutz Eckhauber 3rd gen.Faun onbekend/overigFaun.B├╝ssing onbekend/overigB├╝ssing.Robur LO 3000Robur LO 3000.Mercedes-Benz LPMercedes-Benz LP.Magirus Deutz Eckhauber 2nd genMagirus Deutz Eckhauber 2nd gen.Mercedes-Benz KurzhauberMercedes-Benz Kurzhauber.Mercedes-Benz LPMercedes-Benz LP.
Volvo FH 2nd genVolvo FH 2nd gen.Peugeot BipperPeugeot Bipper.Peugeot PartnerPeugeot Partner.Peugeot ExpertPeugeot Expert.Peugeot ExpertPeugeot Expert.Peugeot ExpertPeugeot Expert.
Isuzu motorIsuzu motor.Isuzu N-serieIsuzu N-serie.Isuzu N-serieIsuzu N-serie.Isuzu F-serieIsuzu F-serie.Isuzu F-serieIsuzu F-serie.BMC busBMC.BMC AlyosBMC Alyos.BMC ProbusBMC Probus.BMC MegastarBMC Megastar.Maxus onbekend/overigMaxus.Maxus onbekend/overigMaxus.Magirus Deutz RundhauberMagirus Deutz Rundhauber.Renault KangooRenault Kangoo.Ford TransitFord Transit.Ford TransitFord Transit.Ford FiestaFord Fiesta Van.
EcoCraft EcocarrierEcoCraft EcocarrierEcoCraft Ecocarrier.EcoCraft EcocarrierEcoCraft EcocarrierEcoCraft Ecocarrier.EcoCraft EcocarrierEcoCraft Ecocarrier.Isuzu F-serieIsuzu F-serie.FAW onbekend/overigFAW onbekend/overigFAW onbekend/overigFAW.FAW onbekend/overigFAW onbekend/overigFAW onbekend/overigFAW.Peugeot BoxerPeugeot Boxer.Citro├źn NemoCitro├źn Nemo.Citro├źn JumpyCitro├źn Jumpy Dangel.Citro├źn JumperCitro├źn Jumper.Citro├źn JumperCitro├źn Jumper.Volvo VNVolvo VN.VW AmarokVW Amarok prototype.VW ConstellationVW Constellation.VW ConstellationVW Constellation.VW ConstellationVW Constellation.VW CaddyVW Caddy.Multicar FumoMulticar Fumo.Volgabus busVolgabus.Temsa Tourmalin ICTemsa Tourmalin IC.Kutsenits Hydra CityKutsenits Hydra City.Otokar VectioOtokar Vectio.ProBus RapidoProBus Rapido.G├╝lery├╝z CobraG├╝lery├╝z Cobra.Temsa DiamondTemsa Diamond.Volgabus busVolgabus.ProBus RapidoProBus Rapido.Temsa AvenueTemsa Avenue.Solbus SolwaySolbus Solway.Sitcar busSitcar.Otokar VectioOtokar Vectio.Kutsenits busKutsenits bus.TS LinerTS Liner.Kowex busKowex bus.Automet ApolloAutomet Apollo.Omnibus Trading SunriderOmnibus Trading Sunrider.Isuzu TurquoiseIsuzu Turquoise.Omnibus Trading Sunset XLOmnibus Trading Sunset XL.Barbi MaestroBarbi Maestro.LAZ busLAZ.KingLong XMQ6127KingLong XMQ6127.APTS PhileasAPTS PhileasAPTS.Freightliner Business ClassFreightliner Business ClassFreightliner Business Class.Freightliner CascadiaFreightliner Cascadia.Mitsubishi Fuso Super GreatMitsubishi Fuso Super GreatMitsubishi Fuso Super Great.Mercedes-Benz ZetrosMercedes-Benz ZetrosMercedes-Benz ZetrosMercedes-Benz Zetros.Mercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz Ecoliner.Mercedes-Benz CitaroMercedes-Benz Citaro.Unimog U20Unimog U20.Mercedes-Benz Axor MP2Mercedes-Benz Axor MP2.Irisbus HynovisIrisbus HynovisIrisbus Hynovis.Astra ADT 30CAstra ADT 30C.Iveco MassifIveco Massif.Iveco LMVIveco LMVIveco LMV.Volvo FM 2nd genVolvo FM 2nd gen.Scania G420Scania G420.Volvo FE 1st genVolvo FE 1st gen.Volvo 7700Volvo 7700.Scania P270Scania P270.Renault HybrysRenault Hybrys.Renault Premium 2nd genRenault Premium 2nd genRenault Premium 2nd genRenault Premium 2nd gen.BMW motorfietsBMW motorfietsBMW motorfiets.DAF XF105DAF XF105DAF XF105.DAF CF75DAF CF75.Renault SherpaRenault SherpaRenault SherpaRenault SherpaRenault Sherpa.Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2.MAN TGX 1st genMAN TGX 1st gen.MAN TGX 1st genMAN TGX 1st gen.Volvo FH16 2nd genVolvo FH16 2nd gen.Iveco StralisIveco Stralis.MAN TGAMAN TGA.Volvo cabineVolvo cabineVolvo cabine.Volvo VT880Volvo VT880Volvo VT880.Kamag WieselKamag Wiesel.VW Transporter T5VW Transporter T5.Renault HybrysRenault Hybrys.Volvo 7700Volvo 7700.Volvo FH16 3rd genVolvo FH16 3rd gen.Volvo FL 2nd genVolvo FL 2nd gen.Dyparro 110TDyparro 110T.Volvo FM 2nd genVolvo FM 2nd gen.Piaggio Ape CarPiaggio Ape Car.MAN TGX 1st genMAN TGX 1st gen.Volvo FH 2nd genVolvo FH 2nd gen.DAF XF105DAF XF105.VW Crafter 1st genVW Crafter 1st gen.Mercedes-Benz O405Mercedes-Benz O405.Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2.Kamag WieselKamag Wiesel.Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3.Scania R-serieScania R-serie.Schmitz opleggerSchmitz oplegger.Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2.Renault Premium 2nd genRenault Premium 2nd gen.MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen.Langendorf opleggerLangendorf oplegger.B├╝ssing onbekend/overigB├╝ssing.Mercedes-Benz NGMercedes-Benz NG.Krupp onbekend/overigKrupp.Henschel HS140Henschel HS140.Faun onbekend/overigFaun.Ikarus onbekend/overigIkarus.Ford TFord T.IFA Sachsenring S4000IFA Sachsenring S4000.Setra touringcarSetra.Neoplan touringcarNeoplan.Langendorf aanhangwagenLangendorf aanhangwagen.Hanomag onbekend/overigHanomag onbekend/overigHanomag.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *