Bouwmachines bij dijkvernieuwing Koehoal

Op 1 augustus 2008 reed ik met mijn toenmalige vriendin langs de zeedijk. Op dat moment waren een aantal mannen druk bezig ter hoogte van Westhoek en Koehoal, een gehucht tussen Tzummarum en Oosterbierum aan de zeedijk waar enkele oude visserhuisjes staan. Zowaar ze herkenden me! Destijds nog geen dagelijkse kost… Hierbij wil ik de mannen nogmaals hartelijk danken voor de gastvrijheid, het geduld, even een paar mooie machines voor me aanwijzen, en de hekken achter mijn neus dicht doen in plaats van er voor. 😉 Op 12 augustus was ik er weer, ik werd getipt dat er die dag mooie dingen gebeurden met nog mooiere machines.

Mercedes-Benz Actros MP1
GS Meppel aanhangwagen
GS Meppel aanhangwagen
GS Meppel aanhangwagen
Onbekend aanhangwagen
Onbekend aanhangwagen
Mitsubishi L200
Mitsubishi L200
Ford CourierMercedes-Benz Actros MP1TSR oplegger

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *