Dakarmannen bij de Zuiderzeerally 2009

In 2009 ging ik bij de Zuiderzeerally kijken, uiteraard heb ik daarbij flink wat foto’s gemaakt. Grappig om te zien dat ik een aantal van die namen in de tussentijd wat beter heb leren kennen. In dit artikel kun je zien wat een aantal mensen die ik vooral uit de Dakarwereld ken destijds in de Zuiderzeerally (of Tank S Rally, zoals hij destijds heette) mee reden.Gert Huzink en Aaldert Aaltink werden vijfde in een 1995 Toyota Celica 1.8.
Martin van den Brink en Silvia Eling moesten helaas na KP19 opgeven met hun Mitsubishi Lancer Evo IX.
Erik van Loon en Harmen Scholtalbers werden tiende in hun Mitsubishi Lancer Evo X.

Bernhard ten Brinke en Dennis Abrahams werden 34e in de door Van Merkesteijn geprepareerde Mitsubshi Lancer Evo VIII.Dirk Garvelink en Anton van Limpt werden 18e in de door het destijds kersverse Van Loon rallyteam geprepareerde Nissan 350Z.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *