Oldtimer trucks at the 50th Great Dorset Steam Fair

Onbekend meerdere (diverse merken)
Het belangrijkste doel om naar de 50th Great Dorset Steam Fair af te reizen was voor mij persoonlijk de oldtimer truck afdeling. Ondanks dat ik maar een fractie van het aanwezige spul heb gezien en nog minder heb kunnen fotograferen, is het al met al bij elkaar toch meer dan genoeg voor een mooie blogpost.
Scammell onbekend/overigScammell.
DAF 1800DAF 1800.
Scammell onbekend/overigScammell.
Scammell onbekend/overigScammell.
AEC onbekend/overigAEC.
Scammell onbekend/overigScammell.
Volvo F88-290Volvo F88-290.
FBW onbekend/overigFBW.
Scammell onbekend/overigScammell onbekend/overigScammell.
ERF overig/onbekendERF.
Ford CargoFord Cargo.
Bedford RLBedford RL.
Foden S36Foden S36.
Leyland onbekend/overigLeyland.
Leyland RedlineLeyland Redline.
Scammell onbekend/overigScammell.
Thornycroft onbekend/overigThornycroft.
Onbekend Vrachtwagen
Leyland ClydesdaleLeyland Clydesdale.
Scammell HighwaymanScammell Highwayman.
Leyland BeaverLeyland Beaver.
Ford Thames TraderFord Thames Trader.
Bedford TKBedford TK.
ERF E10ERF E10.
Bedford TKBedford TK.
Albion onbekend/overigAlbion.
mack BMack B.
Scammell HighwaymanScammell Highwayman.
Commer onbekend/overigCommer.
Onbekend truckAEC Mammoth MajorAEC Mammoth Major.
Dennis onbekend/overigDennis.
Scammell onbekend/overigScammell.
Bedford TKBedford TK.
Foden onbekend/overigFoden.
ERF E-serieERF E-serie.
Atkinson VenturerAtkinson Venturer.
Morris onbekend/overigMorris.
Scammell HighwaymanScammell HighwaymanScammell HighwaymanScammell Highwayman.Scammell HighwaymanScammell Highwayman.Scammell HighwaymanScammell HighwaymanScammell Highwayman.Scammell HighwaymanScammell Highwayman.Scammell HighwaymanScammell Highwayman.Scammell 15LAScammell 15LA.Seddon 13-4Seddon 13:4.ERF E-serieERF E-serie.ERF BERF B.Foden S-serieFoden S-serie.Leyland BeaverLeyland Beaver.mack Bmack BMack B.Chevrolet CMPChevrolet CMPChevrolet CMP.Mercedes-Benz overig/onbekendMercedes-Benz.Mercedes-Benz L4500Mercedes-Benz L4500.DAF A16DAF A16.DAF A16DAF A16.Austin K-6Austin K-6.Austin K4Austin K4Austin K4Austin K4.Atkinson Black KnightAtkinson Black Knight.Karrier BantamKarrier Bantam.ERF KVERF KV.ERF LK 44ERF LK 44.Leyland BeaverLeyland Beaver.Willys-Overland CrossleyWillys-Overland CrossleyWillys-Overland CrossleyWillys-Overland Crossley.Seddon 13-4Seddon 13-4Seddon 13:4.ERF 54GERF 54G.ERF overig/onbekendERF.Bedford TKBedford TK.ERF C36ERF C36.Morris onbekend/overigMorris C.ERF BERF B.Diamond T onbekend/overigDiamond T.Scammell onbekend/overigScammell onbekend/overigScammell S10.Ford ThamesFord Thames 4D.Bedford TKBedford TK.Bedford TKBedford TK.Bedford RLBedford RLHZ.Bedford OLBBedford OLBC.Austin K4Austin K4.AEC MarshalAEC Marshal.Albion ChieftainAlbion Chieftain.Foden S-serieFoden S39.Scammell HandymanScammell Handyman.AEC MatadorAEC Matador.Bedford RLBedford RL.Leyland HippoLeyland Hippo.Latil onbekend/overigLatil.AEC MercuryAEC Mercury.Austin K4Austin K4.Bedford TLBedford TL.ERF LVERF LV.ERF LVERF LV.ERF LVERF LV.Dennis onbekend/overigDennis onbekend/overigDennis D.Commer SuperpoiseCommer Superpoise.Bedford TKBedford TK.Bedford TKBedford TK.Unimog onbekend/overigUnimog.Morris FFMorris FF.Morris FVSMorris Commercial FVS.Bedford WSBedford WS.Scania 112Scania 112.AEC MilitantAEC Militant.Morris Commercial onbekend/overigMorris Commercial.ERF LVERF LV.Foden S-serieFoden S20.AEC MatadorAEC Matador.Scammell CrusaderScammell Crusader.Ford D-serieFord D-serie.Leyland onbekendLeyland.Bedford onbekend/overigBedford met Scammell motor.Bedford onbekend/overigBedford.AEC MercuryAEC Mercury.Atkinson BordererAtkinson Borderer.Atkinson BordererAtkinson Borderer.Atkinson BordererAtkinson Borderer.AEC MogulAEC Mogul.Austin K9WDAustin K9.Scammell ExplorerScammell Explorer.Foden S36Foden S36.Leyland CometLeyland Comet.Foden S-serieFoden S80.Bedford MSDBedford MSD.Bedford OBedford O.Bedford QLBedford QL.Ford E83WFord E83W.Scammell HandymanScammell Handyman.ERF E10ERF E10.Volvo F88-290Volvo F88-290.Foden S21Foden S21.Austin onbekend/overigAustin.Bedford TJBedford TJ.Bedford TKBedford TK.Dennis PaxDennis Pax.Foden S-serieFoden S-serie.Commer TS3Commer TS3.Ford D-serieFord D-serie.Foden S21Foden S21.Volvo F6Volvo F6.Leyland FGLeyland FG.Atkinson BordererAtkinson Borderer.Bedford TKBedford TK.Leyland MastiffLeyland Mastiff.Bedford TKBedford TK.Ford ThamesFord Thames.Scammell CrusaderScammell Crusader.Scammell HandymanScammell Handyman.Austin LoadstarAustin Loadstar.Unimog U1000Unimog U1000.DAF DO2200DAF DO2200.Atkinson BordererAtkinson Borderer.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *