Nieuwe Volvo FH540 voor P.J. Hoogendoorn – Erwin Visser

P.J. Hoogendoorn en de media is een mooi ding. Als er nieuwe auto’s komen zijn deze vaak al te zien op de sociaals als er wat binnenkomt en gedurende tijd is de stand van zaken ook te zien. Hetzelfde gold voor de huidige Nieuwe Volvo FH540 6×2. Van de week kreeg ik (Erwin Visser, red.) een berichtje van één van de chauffeurs dat deze auto zaterdag geleverd zou worden. Stipt 10 uur kwam de nieuwe auto van de firma het hek binnen rijden. Weer een typische Hoogendoorn auto maar net weer wat anders dan de rest. Deze auto is door Harbers opgebouwd.
Remco is de trotse chauffeur van deze strakke auto. Er waren meerdere fotografen waaronder bij vele bekende het foto duo Ep en Ronnie die waren van tevoren al de buurt in geweest om een paar mooie locaties te zoeken. Na het gevraagd te hebben mocht ik met hun mee plaatjes maken dit resulteerde in een mooie serie. Hiervoor mijn dank en zelf ook weer wat extra puntjes om op letten. Na het foto’s maken zijn we terug naar de zaak gegaan en hebben we nog bijgepraat en is Remco gaanom koppelen. Aangezien de zon op het terrein nu beter was kon ik nog foto’s maken met de Floor erachter. Na dit gedaan te hebben heb ik afscheid genomen en kan ik weer terugkijken op een gezellige morgen en middag. Firma Hoogendoorn bedankt en Remco veel plezier met deze mooie auto. Ep en Ronnie ook bedankt.


Tekst en foto’s Erwin Visser.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *