Renewi neemt Gerrit Methorst BV over

Per vandaag (1 april 2022) is Gerrit Methorst B.V. overgenomen door Renewi, voor Methorst was zijn leeftijd de reden het bedrijf wat hij in 1988 oprichtte te verkopen. In 2016 nam Methorst zelf al eens een deel van Zegwaard over. Gerrit Methorst is gevestigd in Rijswijk, en vooral sterk in regio Haaglanden. Renewi neemt de klantenportefeuille over en zal het wagenpark de komende tijd naar de bekende blauwe kleuren overspuiten. Het belangrijkste van alles is natuurlijk dat alle personeel mee gaat naar de nieuwe werkgever. Op één chauffeur na: deze is per vandaag, samen met zijn DAF XF haakarmwagen, in dienst bij Noord West in Pijnacker.
DAF CF Euro 6
Persfoto.
Scania R-serie 2nd gen
Foto Sem Beekers.
Scania G450
Foto Jaco Terlouw.
Terberg terminaltrekker

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *