M-truck met DAF motor als truckpuller

Bij de DAF Museumdagen van 2017 was het thema ‘sport en specials’. In dat kader stonden er ook een aantal tractor- en truckpullers met DAF motoren, waaronder deze M-Truck van Ce-Ho. Ik heb in 2017 uitgebreid onderzoek gedaan naar deze truck. Professional als ik ben ben ik al die informatie weer vergeten én heb ik vijf jaar lang niks met deze foto’s gedaan. Tijd om opnieuw onderzoek te doen heb ik niet en de foto’s weggooien is zonde. Gaan we de veel te hippe term ‘crowdsourcing’ toch gebruiken? Oftewel: als jij als lezer meer over dit geweldige apparaat weet, zet het in de reacties!
Onbekend M-truckOnbekend M-truckOnbekend M-truckOnbekend M-truckOnbekend M-truckOnbekend M-truckOnbekend M-truck

Meer blogs over auto-, truck- en tractorpulling vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *