De levens van de BG-VG-60 – Lex Meeder

Foto Lex Meeder


Lex Meeder: “kapotte shifter van racefiets

Je zult denken wat heeft dit nu weer met de levens van te maken. Er is wel degelijk een link, Dinsdag 22 maart moest ik op de racefiets van Brielle naar Moordrecht om mijn racefiets weg te brengen voor reparatie. In Capelle aan den IJssel zag ik een Scania tankwagen staan waar ik een foto van wilde maken. Toch afgestapt besloot ik nog even op de vrachtwagen parkeerplaats te kijken. Op deze parkeerplaats stond de Scania van van der Bel. Toen ik deze zag staand dacht ik misschien heb ik hier nog wel foto van in een vorig leven, niet wetend dat het wel een leuke match zou worden. De Scania R144L van van der Bel had ik een vorig leven op 13 november 2003 op de foto gezet op parkeerplaats Ruyven langs de A13. De Scania was toen nog een vrachtwagen van Rijkswaterstaat met een bijzonder opbouw. Wanneer de vrachtwagen is ingekort en omgebouwd tot trekker weet ik niet. Wel heeft Stefan Koppenaal op 2 januari 2014 een foto van deze Scania geplaatst op buzzybeeforum. Na zijn eerste leven bij Rijkswaterstaat heeft deze Scania nog een of meerdere levens gehad voor zijn huidige leven bij van der Bel. Met de Shifter van de racefiets komt het ook wel goed.”

Foto Stefan Koppenaal


Foto Lex Meeder

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 580 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *