De elfde ‘levens van’ compilatieblog

Voor de ‘levens van’s die te mager zijn voor een eigen blogpost maar te leuk om te negeren.

DAF XF Euro 6
DAF XF Euro 6
DAF XF Euro 6
DAF XF Euro 6
DAF XF Euro 6
De DAF XF die toen hij nieuw bij De Haan af werd geleverd een eigen artikel hier op de blog kreeg, is nu van Zwama. Met dank aan Albert van der Meer voor de tip!Anne de Boer: “al bladerend door mijn archief, weer eens op zoek naar iets, kwam ik onder andere deze Scania van Fokke Noppert tegen. Enkele mappen later kwam ik dezelfde Scania met de naam Kloosterman (Drachten) tegen. Even terug bladeren om kenteken te checken en ja hoor. ’t is ‘m.”Adriaan Blaauw: “Zoek de verschillen, kleine aanpassing.”


Pierius van Solkema: “De MAN BV-SB-52 voorheen Vellema Leeuwarden en overgenomen door KTF Harlingen rijdt nu in de kleuren van WR Unit uit Harlingen. ”

Mercedes-Benz Actros MP2De Mercedes-Benz Actros MP2 met kenteken BV-NL-60 is na de overname van Smink (foto Arjan Dijkers) door Koopman meegegaan en dragt nu de logo’s van het bedrijf uit Noordhorn.
Mercedes-Benz Actros MP2

MAN TGAMAN TGA van BPC, ex Van den Bosch beton.

DAF LF45DAF LF45 van Vroling Houtwerk, ex Kuil banden (en ex DAF demo?)

Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4, nu van Samelczak, ex Wind.


Wietze Koopmans: “Deze FM 5 zette ik eind juli 2021 op de foto in de uitvoering van VSDV en half februari 2022 als Otten wagen.”

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 581 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *