Met Aart Schoones een truck afslepen

Onlangs was ik met Robert Baarda voor rallytrucks.nl op bezoek bij Aart Schoones. Direct toen we het terrein van de nieuwe vestiging van Autoservice Heesch in Geffen op reden, was ik al onder de indruk van de prachtige DAF XF105 bergingstruck die daar stond. Halverwege ons gesprek met Aart ging zijn telefoon, er was een truck gestrand en moest afgesleept worden. Hoe leuk is het dat wij even mee mochten? Nu ben ik al heel wat vaker dan me lief is zelf afgesleept, maar een truckberging van begin tot eind beleven had ik nog niet meegemaakt. Alhoewel, een stuk van het begin hebben we gemist, een monteur had de aandrijf-as van de CF65 die afgesleept moest worden al losgekoppeld.

De XF had zijn eerste leven bij een Duitse berger. De Brechtel opbouw had daarvoor ook al op een andere truck gezeten. Aart heeft de truck in 2016 jong gebruikt en met lekker weinig kilometers op de teller aangechaft.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *