De HAV Zuid-Holland rit op bezoek bij Kleyn Trucks

Op zaterdag 23 april 2022 kwam er een rondrit van de truck-afdeling van de Historische Automobiel Vereniging langs bij Kleyn Trucks om van hun pauze te genieten. Na telefonisch en digitaal contact met Ben de Kok (B & G Volvo N88) en een voorverkenningsgesprek met Toon van Diepen (Albert Beets Mercedes-Benz) mocht ik dit begeleiden, daarbij gesteund door mijn collega Eveline van Beusichem. Wat mij betreft was het zeer geslaagd! En volgens mij vonden de meeste deelnemers het ook leuk, iedereen liep meteen grote grijns en een Katy pop voor op de truck weer naar buiten. Net als mijn praatje in het trading home houd ik ook deze intro kort: jullie willen immers toch het liefst gewoon lekker trucks kijken. Veel plezier!


Tegelijk met de oldtimer truckers was ook een Truckstar redacteur op bezoek. Een mooie gelegenheid om de oudste en nieuwste trucks uit de voorraad eens naastelkaar te zetten.


De twee leukste nieuwe binnenkomers van de afgelopen week waren ook gewassen en te pronk gezet voor de bezoekers.

De eerste deelnemer was een onofficiële, deze DAF 2800 was op de aankondiging op facebook afgekomen en reed niet met de rit mee. De eigenaar had als hij dat wilde de truck ter plekke aan meerdere mensen kunnen verkopen.


HAV-ers, bedank voor jullie komst! Kleyn collega’s, bedankt voor jullie hulp! Truckspotters, ook bedankt voor jullie komst!

One Response

  1. Lucas Ensing 24 april 2022 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *