Veel DAF XG’s in klantkleuren bij open dag ESA Heerenveen

Op zaterdag 23 april organiseerde ESA een open dag op haar nieuwe vestiging in Heerenveen. Er kon met enkele demo’s van de nieuwe generatie DAF gereden worden, en diverse klantauto’s, waaronder opvallend veel van dezelfde nieuwe generatie, bewonderd worden. Naast DAF was er ook een GINAF en een drietal Tatra’s aanwezig. Opvallende afwezige was Hyzon, terwijl ESA Heerenveen daar juist de allereerste dealer van is. Helaas is een groot deel van mijn foto’s mislukt, door een combinatie van mijn moeheid zaterdag aan het eind van de middag en een camera die er blijkbaar geen zin meer in heeft. Gelukkig was ik niet de enige aanwezige persoon, met dank aan Wietze en Anne staat in dit artikel volgens ij toch een redelijk compleet beeld van de show. Heel veel dank voor de gastvrijheid aan Jurjen Ypma en zijn crew!


In de ochtend was Wietze Koopmans aanwezig, hier onder een deel van zijn foto’s.


We sluiten af met een filmpje door Anne de Boer.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *