Colani truck bij Back to the Future evenement in Heerenveen

Colani showtruck
Vanochtend werd ik door Wietze Koopmans getipt dat er een Colani in Heerenveen staat. In de straat Venus (waar ik ooit nog op school zat…), toepasselijker kan bijna niet bij deze truck met een uiterlijk dat niet van deze wereld lijkt te zijn.
Colani showtruck
De door Colani ontworpen truck staat op Venus in het kader van “Back to the Future of Industrial Automation”, een driedaags door ifm georganiseerd evenement. Vandaag (23 mei 2022) is dat in Heerenveen, morgen (met een andere Colani truck!) in Harderwijk en woensdag in Son. Dit ter voorbereiding op de IAA. Voor ifm is de Colani natuurlijk maar bijzaak: hen gaat het om wat er binnen in de trailer gebeurt. De mobiele showroom is ” is uitgerust met verschillende demo-opstellingen om u kennis te laten maken met de nieuwste innovaties van ifm”, aldus de site van het van oorsprong Duitse elektronicabedrijf.
Colani showtruckColani showtruckOnbekend opleggerColani showtruckColani showtruckColani showtruckColani showtruckOnbekend opleggerColani showtruckColani showtruckColani showtruckColani showtruckColani showtruck

Nog meer Colani’s zien? Dat kan hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *