Beursverslag Transport Compleet Hardenberg 2022

Op 14, 15 en 16 juni wordt in de Evenementenhal te Hardenberg (eindelijk!) weer Transport Compleet georganiseerd. Doordat veel truckfabrikanten momenteel niet kunnen leveren, hebben de vertegenwoordigers van veel merken helaas af laten weten. Hulde voor MAN/Wierda & Göritzlehner en Iveco/Cornelis die wél gewoon hun klanten blijven ontvangen op de beurs. Ondanks dat er wat minder exposanten waren vond ik de beurs persoonlijk wel de reis waard. Er is alsnog veel interessants te zien, bovendien is het in de eerste plek een netwerkbeurs, dat kan nog steeds uitstekend. Voor wie vandaag of morgen nog gaat, vergeet niet langs de Kleyn stand te gaan (stand 421) en je daar in te schrijven voor de ikbeneigenrijder.nl nieuwsbrief. We (ik werk bij Kleyn) geven onder de inschrijvers 25 goodybags weg met daarin onder andere een WSI model en een prachtig Scania boek.

Disclaimer: voor dit artikel heb ik geen geld van Kleyn, de organisatie of een andere exposant gekregen. Vrijwel alle foto’s zijn vóór openingstijd gemaakt, zodat er amper mensen op staan. Artikelen over vorige Transport Compleet edities kun je hier vinden. Tot in Gorinchem 2023!

2 Comments

  1. Lucas Ensing 15 juni 2022 Reply
  2. Jan Clevering 15 juni 2022 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *