De vijfde Scania op rij voor Jan Gerrit Monsma is een prachtige R450

Scania R450 (new)
Vanmiddag heeft Jan Gerrit Monsma uit Tzummarum door Scania dealer Rinsma te Berlikum zijn nieuwe Scania R450 overhandigd gekregen. Dit is alweer de vijfde truck voor Monsma sinds het begin van zijn carrière als zelfstandig ondernemer. Hij is altijd het merk Scania en dealer Rinsma trouw gebleven, een traditie die al terug gaat naar voorgaande generaties van familie Monsma, de M van het legendarische transportbedrijf MBN. Dat is gefuseerd met Althuisius, een naam die door eigenaar Kooiker helaas niet meer gebruikt wordt in de toekomst. Je zou deze truck met een beetje fantasie dus als de laatste erfenis van MBN die nog onderweg is kunnen zien.
Scania R450 (new)

Scania R450 (new)

Scania R450 (new)
Met dank aan Gerrit Monsma voor de foto’s van de voorgangers hier onder!Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *